Friday, May 29, 2009

File din Jurnalul unui Atragator




Fila 2

Incepe o noua zi. Este 27. Imi amintesc ca azi trebuia s-o sun pe “Aia” (“Aia” fiind unul din cele 37 de numere de telefon pe care le-am procurat aseara din club). Ce conteaza...aleg un numar la intamplare...si ii dau beep. Ma gandesc ca din 37 de numere apelate, o nimeresc pe “Aia”. La urma urmei, toate-s la fel. Vreo 6 galeti jumate de apa…cu doua bucati de carne rosie, pe post de buze, si a dracului de gustoasa. (Cand zic 6 galeti de apa ma gandesc ca omul e alcatuit in proportie de 70% din apa) . Acum ma uit ca prostul (atragator) la apeluri. Cine m-a pus sa le salvez “1”, “2”,”3”...”37” ? In fine, o aleg pe a-7-a si ii dau beep. Tre’ sa ma sune ea inapoi...ca na...eu sunt atragatorul.

Ma suna. Diseara ies in Mall. Ma duc sa-mi calc camasa roz ...

Peste o ora ma vad cu ea. Emotii nu am...Doar sunt atragator, nu?

Telefonul iar ma striga. Este Ioana. ( Ioana este o foarte buna prietena de a mea. O stiu de 9 ani. E genul de prietena buna care culmea…e si “buna” dar nu te-ai convins de asta…ca na…sunteti prieteni buni. Prietenul ei e Marius – prieten bun si cu mine( nici de el nu m-am convins)...) .

Ioana era foarte suparata. Plangea. Tocmai s-a despartit de Marius. Cred ca a inselat-o. M-a intrebat, daca pot sa ies cu ea, deoarece, nu doreste sa mearga in halul asta acasa, sa o vada ai ei. Brusc, devin om... Imi dau seama prin ce trece. Anulez intalnirea cu “Aia” si ma duc in parc sa ma vad cu Ioana....

Ioana era de nerecunoscut. Rimelul scurs era direct proportional cu tristetea crescanda din sufletul ei. Lacrimile...erau doar rezultate. Rezultatele unei relatii de 8 ani...rezultatele a ceea ce inseamna sa iubesti ca o naiva...un ce? Un Bou?
O inteleg... Marius s-a purtat ca o “chestie” ce-a imbracat o haina de om, pe care i-a daruit-o un poet alcoolic, si-n plus, in loc de epitete, i-a pus, cica, o minte...de poet, de poet alcoolizat.

Am dus-o pe Ioana din parc intr-un bar. M-am gandit ca e bine sa bem. Poate uita, cel putin momentan, de tristete, si , poate, e mai placut gustul de votka decat gustul amar... . Am baut amandoi. Ioana imi canta la ureche, monosilabic...ceva. Era un "ceva" rezultat din votka consumata. Inteleg ca s-a cam ametit...si nu poate merge asa acasa... . O iau la mine...

In 27 de minute am ajuns. Deja era tarziu si ne bagam in pat. Ioana incepuse sa rada. Era ca un copil. Ioana incepea sa-mi para placuta. Ioana ma atragea. Devenea tentanta...iar mie...mie mi-era foame. Dar imi era o prietena buna. Nu trebuia sa uit asta. Totusi sunt om, un om...atragator...

(...) A doua zi, dimineata, ma trezesc. Langa mine era...doar cearceaful alb, mirosind a votka. Langa el un bilet : “ Esti cea mai josnica persoana! Te-am crezut un prieten adevarat! Am fost proasta, de 2 ori ca m-am increzut in voi, barbatii”.

Ma intreb... Oare s-a suparat??

Wednesday, May 27, 2009

File din Jurnalul unui Atragator



Fila 1

Sunt atragator. Atrag rele, atrag bune, atrag simpatii, atrag dispute…atrag femei. Si asta, da, ma face atragator.


Ele sunt la orice colt. Eu...eu sunt la orice colt al lor. Ele ma zaresc, se uita la mine...iar eu, ma uit la...colt. Surad, ridic o spranceana cat sa par interesat si interesant si, apoi, imi iau parul din ochi sa-mi poata zari privirea. Da, am ochii verzi si infometati. Asa sunt ochii unui...atragator. Mai ales, cand observa carne...


Pentru mine sarutul cu o ea...nu inseamna mult. Dar imi place sa le simt buzele. Desi, nu sunt asa speciale. Doua bucati de carne...rosie. Insa, buzele celeilalte parca erau altfel. Doua bucati de carne, tot rosie...dar, parca mai gustoasa. Da...tipa de aseara a fost gustoasa. Ne-am gustat o noapte intreaga. O felie, eu...o felie, ea. Cred ca ma considera atragator... Oare...cum o chema?


-va urma-

Friday, May 22, 2009

Best Eurovision Moments ( parerea mea)

Saptamana trecuta , la Eurovision, eram placut surprins de evolutia Norvegiei pe scena din Moscova. Cand ti se ofera o sansa, in acel moment, dai tot ce este mai bun din tine si astepti. Baiatul a dat...a asteptat...a obtinut. In proportie de 90% meritele sunt ale lui, nu ale piesei. Baiatul a avut carisma, s-a lasat placut...chiar contagios de placut pot spune...
Pentru a va convinge puteti urmari prestatia sa :


Si acum urmeaza "dar-ul"...

Baiatul este la inceput. La fel a fost si Johnny Logan. Din punctul meu de vedere, castigatorul din anii 1980 si 1987 a avut cele mai reprezentative prestatii scenice.
Priviti :
1980 - Johnny Logan - What's another year?


Si 1987- Johnny Logan - Hold me now
.

Si in final...vine concluzia. Asadar, vom vedea valoarea piesei Fairytale si a interpretului Alexander Rybak cand va fi capabil de asa ceva :

2008 - Johnny Logan - Hold me now - stadion Dalymount Park



Succes bai carismaticule ( care esti) !

Monday, May 11, 2009

Tu catre Ea ( leac de insensibilitate)

Oricat ai fi de impertinent,
Gandeste ca vine-un moment,
Cand te schimbi, fara sa vrei,
De dragul ei...

Oricat ai fi de insensibil,
Gandeste ca ar fi penibil,
Din mandrie sa nu-i rostesti,
Ca o iubesti.

Oricat ai vrea sa pari de egoist,
Gandeste-te ca ar fi trist,
Sa o iubesti si sa n-o poti avea,
Langa tine, pe Ea.

Relaxare muzicala

Cititorii mei pe glob