Tuesday, June 2, 2009

File din Jurnalul unui Atragator

Fila 3

O noua zi. E timpul sa las in spate amintirile cu cearceafuri parfumate de votka si sa nu-mi reprosez nimic. Prefer sa ma stiu neputincios, cand vine vorba de reprosuri. Ce-as avea sa-mi reprosez cand intr-o lume atat de mare doar eu contez?

Ioana imi era prietena. Nu i-am ranit sentimentele cu nimic. Din contra, cred ca i-a placut. Sigur sunt unicul atragator din viata ei, care a avut-o ... Posibil, ca tot eu sa fiu si-al doilea. Probabil, in aceste clipe, ea nu gandeste asa. Sta sub dus, sperand sa se linisteasca si...sa se spele de mine, de parfumul meu, si de orice lichid ce-i amintea de mine... Probabil, ma uraste. Insa, orgasmul ei de aseara era de alta parere. El, in toata splendoarea lui, parea sa-mi multumeasca pentru ca exist, pentru ca l-am scos din ea, pentru ca l-am facut posibil. Am facut o fapta buna: l-am eliberat! Raportandu-ma acum la Ioana, pot spune ca am investit in ea ce era mai bun, si am scos la fel...ce era mai bun ! Iar acum, daca ma gandesc la sentimente...cred ca ea e vinovata ca nu si le-a gestionat. Oricum, Ioana e o fata de treaba. La fel si perchea rosie de tanga pe care o purta...

In dimineata asta m-am gandit sa-l sun pe Marius. Sa-i povestesc totul. De fapt, sa fiu sincer, nu ma intereseaza de ce a inselat-o, cu cine, daca e prima oara...sau ce ar avea de gand in continuare. Chiar sunt curios daca Ioana a ajuns si cu el la orgasm. M-a fascinat acest moment de aseara... Cred ca mai vreau...cel putin o data.

Am vorbit cu el. Surprinzator, nu s-a suparat. Din contra, mi-a placut faptul ca a inteles perfect totul. La urma urmei suntem barbati. Barbatii bifeaza. Mai ales ca o asteptam de 9 ani...

Diseara ma intalnesc cu el. Mergem la tonomate ce ne confera placeri de-o noapte. Sau, poate si mai multe nopti, daca nimerim acelasi colt de strada si aceeasi bucata de carne, de inchiriat.
Sper, de aceasta data sa gasesc una mai curata. Acum 2 sapatamani m-am ales cu niste mancarimi dubioase si cu un portofel lipsa.

Marius m-a sunat sa-mi spuna ca intarzie. Era deja 23.27. Ma duc inainte...nu-l mai astept. Pana vine el am timp sa rezolv una.
Mi-o aleg pe roscata. Nu pare sa stie prea multe. E cam rigida. Probabil, e la debut in de-ale meseriei. Oricum, e norocoasa ca a dat de un atragator. Se vedea pe fata ei ca o atragem ( eu si banii mei). In timpul actiunii...am cam facut-o cu...noduri. Am uitat sa mi opresc telefonul si tot suna. De data aceasta era a 7-a oara. Dau bucata de carne purtandu-si anexa de par roscat de pe mine, imi cer scuze , soptindu-i sa termine singura treaba si ma indrept spre telefon.

Ma cautase Marius. Il sun inapoi :

- Alo. Ce dracu' ma suni ma? Aveam si eu treaba cu o roscata.
- Alo...? Scuza-ma. Ioana sunt...
- Aaa. Buna Ioana. Credeam ca e Marius... Ce cauti cu el? Sa nu-mi zici ca dupa nebunia de aseara te-ai intors la el. Sigur era mai bine cu mine...nu? Sau de aia m-ai si sunat...
- Esti un prost ! Marius a avut accident. A murit...

Ioana mi-a inchis...

Mi-am tras pantalonii pe mine, si dau sa ies in graba.

Te mai intorci? M-a intrebat roscata...

Sunt singur pe strada. Acum ma incearca multe ganduri. Este deja noapte si liniste. Privirea mea se indreapta in jos. Surad...

Imi uitasem fermoarul deschis...

12 comments:

  1. aveam o kestie spusa si pusa undeva ce suna asa "imaginea slitului meu fatal cu dinti de metal provoaca ravagini intravaginal"
    Concluzie: Atragatorule esti un bou Marius a avut un accident!

    ReplyDelete
  2. Vai ce sfarsiiit:|
    Nu ma gandeam;))

    ReplyDelete
  3. sfarsitul celei de a 3-a file...urmeaza altele si altele... :)

    ReplyDelete
  4. Esti foarte talentat (atragator) la scris! Ar trebui sa vorbesti cu o editura poate scoti niste bani din asta!
    Bravo!

    ReplyDelete
  5. Raspunde atragatorul : Daca exista Sefa de editura ajung cu ea in pat si-l ajut pe autor :
    Raspunde autorul : Multumesc frumos. Este in plan... Sper sa va faca placere sa ma cititi in continuare si sa-mi descoperiti personajele !

    ReplyDelete
  6. asa se intaampla daca pleci in graba... :D

    ReplyDelete
  7. Ai talent cu caruuullll!
    mai da si la altii:)))
    apropo te asteapta un premiu la moa pe blog:))
    daca va face placere... va invit sa-l ridicati!

    ReplyDelete
  8. INTERESANT,DAR MAI INTERESANT AR FI SA STIU DACA E VORBA NUMAI DE IMAGINATIE?

    ReplyDelete
  9. pai eu pot sa cred orice pt ca am o imaginatie bogata, ca si tine :)Oricum te felicit pe talentul scriitoricesc, pe care cu siguranta il ai

    ReplyDelete
  10. Ma asteptam la alt final.M'a surprins foarte mult:)
    Nu as vrea sa repet ce au scris cei de sus,dar tu chiar ai talent:)

    ReplyDelete

Relaxare muzicala

Cititorii mei pe glob