Tuesday, June 16, 2009

File din Jurnalul unui Atragator


Fila 6

Mirosul de medicamente nu mi se pare deloc excitant. Langa mine e un pusti dubios. Abia daca vorbeste cu mine. Se uita si ciudat. Asistentele care ma ingrijesc sunt dinspre batrane spre...descompunere. Perfuziile nu-mi inspira deloc miros de votka. Ma simt cam ghinionist...


Sunt de 3 zile aici si n-am pipait decat 2 tate. Nu erau deloc dezvoltate, nici asa rotunde, nici cu tente de silicon...erau doar tate. Nu sunt obisnuit cu asa ceva. Dar, macar aveau sfarcuri. De plictiseala erau bune si ele. Pacat ca si sfarcurile si tatele...erau ale mele...

Singuratatea asta ma omoara. Lent... . Chiar e groaznic. Aici degeaba esti atragator. Tot ce am atras pana acum e privirea dubioasa a pustiului din clipele-n care ma jucam cu sfarcurile. I-am zis sa nu se mai uite, si-n cazul in care are pofte sa se joace si el, cu ele . Cu ale lui, desigur.


Se deshide usa . Era intuneric si racoare. Pustiul dormea. De mine se apropie o asistenta. Asta pare mai frageda. Spre surprinderea mea e tanara. Se apropie lasciv , imi face semn sa nu ma tem si sa nu scot sunete...sa nu ne auda pustiul. Se apropie de urechea mea si-mi sopteste sa nu pun intrebari tampit, in genul "de ce".
Cu o mana ridica cearceaful, ma apuca cu mana cealalta de pantaloni, ii trage , apoi boxerii urmeaza aceeasi soarta. Asistenta isi deschide halatul. Era atat de...goala si sfarcurile...erau mult mai intersante decat ale mele. Singura asemanare era faptul...ca erau doua.

Asistenta rasufla usurata cand imi vede tezaurul infometat. Se pare ca a scapat fara nicio zgarietura in urma accidentului.
Capul ei se lasa din ce in ce mai jos, pletele ei blonde imi gadila pu...lpa si co...atele. Buzele ei moi, imi descopera tezaurul. Un moment metaforic imi strabate gandirea-mi perversa. E ca si cum blonda frageda, posesoare de sfarcuri, imi prinde-ntre buzele ei carnoase si umede, closca cu puii de aur... Apoi, aceeasi minte-mi nebuna, isi permite o inversiune perverso-literara, iar, gura blondinei mele, devine insasi closca, ce se juca...pe oua.

- E timpul pentru o noua perfuzie cu glucoza !

Usa se deschide si o asistenta batrana cu parul...spre lipsa, se apropie de mine. Idioata m-a trezit. Mmm...aveam un vis placut.


Sper sa-mi schimbe cearceaful. S-a cam udat...

7 comments:

  1. Asistentele care ma ingrijesc sunt dinspre batrane spre...descompunere.


    :)))
    Sunt multe faze care mi-au placut.

    ReplyDelete
  2. ah, urasc metodele brutale de deconectare din lumea viselor !

    ReplyDelete
  3. Atragatorule... Ideea de serial mi se pare interesanta. Iar stilul tau imbibat de erotism cred ca prinde.

    I-a schimbat cearsaful, pana la urma ? :D

    ReplyDelete
  4. Esti al naibi de atragator prin ceea ce scri.
    A schimbat cearceaful?
    Mai vedea cu un ochi, sau cu amandoi?
    Dupa asa o trezire... merita:)))))

    ReplyDelete
  5. vezi u daca atragatorul era mai mult mort decat viu visul nu se termina cu un cosmar iar closca cu puii de aur inca nu pareau a fi de domeniul trecut !

    ReplyDelete
  6. Si pe mine m' bufnit rasul la fraza aceea Halatel:))
    Dragul meu,iti citesc postarile aspea pe nerasuflate:)ceva din ele ma atrage mult.Oare ce?

    ReplyDelete

Relaxare muzicala

Cititorii mei pe glob