Monday, July 6, 2009

File din Jurnalul unui Atragator


Fila 8


Ce dor mi-a fost de “acasa”. Ce dor mi-a fost de al meu cuib. Ce dor mi-a fost de spiritul meu de ..."the one". Asemenea unui vultur, ce se intorcea spre cuibul drag, cu mancare in cioc… Sa lasam comparatia-n voia ei... Chiar eram un vultur, iar ele stateau in cuib, asteptand, ca eu sa le dau in gura … . Ce-mi placea sa le privesc cu gura plina. Apoi, se termina totul ( de obicei, dimineata). Imi multumeau, se stergeau la gura si plecau. Iar eu, zburam spre altele. Doar, eram vultur ...ce pana mea .


Aranjez camera, cat sa fie si mai atragatoare. Dormitorul pare ok, cu exceptia catorva vibratoare straine. Ce ma enerveaza tipele in genul acesta. Dupa ce m-am bucurat de carnea lor, le-am zis sa plece. E si normal ; Orice carne, cand se raceste, nu mai este tentanta. Asa si ele...Le explicam, le multumeam, le ziceam sa se stearga la gura, sa faca dus acasa - ca am apometre- , sa-si ia jucariile vibrante si sa plece acasa. Ele plecau. Dar jucariile...?


M-am apucat sa le strang. Unul dintre vibratoare avea foarte mult ruj. Asta inseamna, ca una din tipe, a insistat cam mult , la o alta gaura...nu?


Ies pe geam, sa mi-o racoresc . Este cam tulburata. Multe au trecut prin ea. Ganduri, idei, fantezii, imagini reale, imagini fictive – toate - stranse intr-un noian de perceptii, noian ce statea la locul lui...in ea. Bine ca o am mare, altfel, nu stiu cum ma descurcam. Cred ca multi si ar fi dorit sa aiba asa o...minte .


Privesc in jos si zaresc pasii Ioanei. Se pare ca o insoteau. Vantul isi freaca adierile prin suvitele ei. Rosul rujului isi face de cap pe buzele ei. Fondul de ten ii penetreza micile defecte, asa ca, punctele nerge nu se mai observa. Gandul meu...o violeaza lasciv, suav, gingas...la fel cum te-ar viola un ghiocel, de-a dreptul virgin.


Totusi, cel violat ma simt eu. E ceva strain mie, ceva, care se pare ca a patruns in interiorul meu. ( si nu e ghiocelul) . Privind-o pe Ioana, centimetrii nu au crescut. Gandul meu n-a aruncat-o printre asternuturi, sau pe masa din bucatarie, sau pe covorul...neaspirat. Toate ar fi fost fantezii. Dar...caldura ce vine de undeva din stomac, dar...bataile accelerande ale inimii, dar... ochii ce-mi clipesc din ce in ce mai des si mana tremuranda pe care mi-o trec prin par...nu-mi sunt cunoscute. Dar, sunt reale. Sunt stari noi ; Stari rezultate doar din prezenta ei, din faptul ca o zaream. Nu o mai doream pe Ioana...in felul acela.


Acum, o doresc pe Ioana, in felul...acesta.

12 comments:

  1. hmmm :>
    sa vedem daca se razgandeste

    ReplyDelete
  2. eu ma intreb daca ioana citeste blogul

    ReplyDelete
  3. nu poti sa te indragostesti!
    ... ar insemna sa pui jurnalul in dulap si sa te intorci in anonimat.... sa te amesteci in multime si sa-ti modelezi pasii dupa tiparele conventionale... ceea ce desigur, este ideal, dar jurnalul?
    scoate-ti gandurile alea din minte, nu-s de tine :))))

    ReplyDelete
  4. sa fie oare posibil ???

    ReplyDelete
  5. nah ca s-a intamplat si asta... s-a indragostit atragatorul :))... waw... astept cu interes continuarea :)

    ReplyDelete
  6. Ei si ce daca se indragosteste mai?O scoate el la capat si cu asta:-??

    ReplyDelete
  7. Baga si tu o virgula intre labelurile alea ca altfel degeaba le pui ;) asta fu free tip
    in rest no comment - stick to poetry ;)

    ReplyDelete
  8. cat de mult poate rascoli dragostea un barbat

    ReplyDelete
  9. Te rog,nu....te rog,nu te indragostii....lasa futurasii din stomac.Mergi,fa-ti de cap,dar nu te indragostii...
    Stiu cum e sa ti se puna pata pe obiectul fanteziilor tale...sa te indragostesti de el/ea...De obicei cand mi se intampla asa ceva,caut pe altcineva care sa-mi distraga atentia,si merge:D

    ReplyDelete

Relaxare muzicala

Cititorii mei pe glob